Hirdetés

BRÉKING: Megérkezett a Halálos iramban: Hobbs és Shaw első trailere

|

Dwayne "The Rock" Johnson és Jason Statham megmutatják Vin Dieseléknek, hogy kell ezt csinálni, avagy íme az első Halálos iramban spin-off akciódús előzetese, már szinkronosan is.

Hirdetés

Bár meg fog valósulni a Halálos iramban 9 is (sőt, egy női mellékszál is tervben van), a rajongók most mégis a franchise legelső spin-offjára, a Hobbs & Shawra kíváncsiak a legjobban, amelyben a korábbi részekből megismert Luke Hobbs (Dwayne Johnson) és Deckard Shaw (Jason Statham) egyesítik erejüket egy adrenalinban és humorban gazdag akciófilm erejéig. 

Hirdetés

Hőseinknek ezúttal Idris Elba karakterével kell szembenézniük, mindezt pedig az egykori kaszkadőr, David Leitch rendezésében teszik, aki korábban olyan filmeket készített, mint az Atomszőke és a Deadpool 2, de dolgozott a John Wicken is. Leitch ráadásul Chris Morgan forgatókönyvéből dolgozhatott, aki a széria állandó írója a Tokiói hajsza alcímű epizód óta, így a Hobbs & Shaw abszolút illeszkedik a franchise által képviselt stílusba. Ezt bizonyítja az első trailer is: 

Szinkronos:

Angol: 

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw augusztus elsején kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.