Hirdetés

Élő show lesz a Halálos iramban franchise-ból

|

Újabb területen támad a Halálos iramban franchise: míg Vin Dieselék a vásznakon zúznak majd, addig kaszkadőrmegfelelőik egy arénában teszik ugyanezt.

Hirdetés

Április 13-án debütál a következő Halálos Iramban film, a The Fate of the Furious, amelyben Vin Dieselék ezúttal Charlize Theronnal és a visszatérő Jason Stathammel egészülnek ki, viszont ha összejön a Universal Pictures terve, akkor nem csak a mozikban találkozhatunk majd a széria karaktereivel és az általuk képviselt stílussal, hanem egy arénában is. 

Hirdetés

A Universal és a Brand Events partnerségének köszönhetően ugyanis egy globális élő show formálódik a gigantikus sikernek számító Halálos Iramban franchise alapján. Ez lesz a Fast & Furious Live, egy élő látványosság, amellyel a rendezők azt ígérik, hogy a filmekben látható autókkal kaszkadőrök száguldoznak majd egy hatalmas arénában, a moziból jól ismert díszletek között. A világ körüli turné a tervek szerint 2018. januárjában indul útnak. 

A Halálos Iramban széria szereplői közül várhatóan senki sem fog feltűnni a showban. Mit gondoltok a bejelentésről? Jöhetne felénk is vagy így is szagolunk már elég Dieselt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.