Hirdetés

Halle Berry és Josh Gad mentik meg a Földet Roland Emmerich új katasztrófafilmjében

|

A függetlenség napja, a 2012 és a Holnapután rendezője ezúttal sem fogja kímélni a bolygónkat.

Hirdetés

Roland Emmerich utoljára a Midway-jel jelentkezett, de korábban olyan katasztrófaturizmusokra invitált minket, mint A függetlenség napja, a Godzilla, a Holnapután és a 2012. Következő filmjéről, a Mooonfall című nagy költségvetésű sci-firől 2016-ban hallhattunk először, amikor kiderült, hogy megvalósul az újabb pusztulástörténet Emmerich, Harald Kloser (I.E. 10 000, 2012) és Spenser Cohen (Kihalás) forgatókönyvéből. 

Hirdetés

A 2012 és a Harmadik típusú találkozások keverékeként jellemzett Moonfall sztorijának középpontjában egy csapatnyi különc áll, akiknek össze kell fognia egymással az emberiség megmentése érdekében, amikor a Hold letér a Föld körüli pályájáról. A szereplőgárda első neveiről már lehullott a lepel: Halle Berry és Josh Gad írtak alá a filmhez. Berry egy adminisztrátorból lett űrhajóst alakít, akinek előző bevetése utal a közelgő katasztrófára, Gad pedig egy tudományos zsenit kelt életre, aki megjósolta, hogy a Hold le fog térni a pályájáról. 

A forgatás ősszel kezdődhet meg Montrealban, biztonsági intézkedések mellett, majd a Lionsgate várhatóan 2021-ben küldi mozikba a filmet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.