Hirdetés

BRÉKING: Több folytatást is bejelentettek a Halloweenhoz premierdátumokkal

|

Mint kiderült, trilógiát álmodott meg a készítőgárda.

Hirdetés

A David Gordon Green rendezésében készült, kizárólag az 1978-as első film eseményeit kánonnak tekintő tavalyi Halloween minden téren hatalmas sikernek bizonyult, ugyanis amellett, hogy mind a kritika, mind pedig a közönség jól fogadta, a mindössze 10 millió dollárból forgatott film 255 milliót hozott a konyhára világviszonylatban. Értelemszerűen gyorsan híre ment, hogy az alkotógárda szívesen csinálna egy folytatást, ami mint most kiderült, rögtön két darab új produkciót jelent. 

Hirdetés

A Halloween hivatalos közösségi média oldalain jelent meg nemrégiben az alábbi hivatalos bejelentő videó, ami egyértelművé tette, hogy Michael Myers és a Laurie Strode karakterét sok év után ismét életre keltő Jamie Lee Curtis még közel sem végeztek egymással. 2020. október 16-án érkezik a Halloween Kills, majd egy évvel később, 2021. október 15-én a beszédes című Halloween Ends. Igencsak reménykeltő, hogy a stúdió nem tervezi a végtelenségig nyújtani az "újraindított" szériát, és hogy a készítők tudják, milyen úton szeretnének haladni - legalábbis erről árulkodik a harmadik film címe.

Ezen felül megtudhattuk, miszerint mindkét folytatás forgatókönyvét és rendezését is elvállalja Green, és ha minden a tervezettek szerint alakul, a forgatás előreláthatólag már szeptemberben kezdetét veheti. Egyelőre nem tudni, hogy az új film karakterei mind visszatérnek-e a következő részekben, de mivel a mostani bejelentést Curtis maga is megosztotta, vele biztosan találkozunk még.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.