Hirdetés

Hamarosan érkezik a Ted Lasso 2. évada!

|

A Ted Lasso vezette AFC Richmond csapatából sosem elég.

Hirdetés

Ha volt a meglehetősen balul elsült 2020-as évnek vidám pontja, az az Apple TV+-on futó Ted Lasso volt. Amennyiben valaki még nem hallott volna a többek között Golden Globe- és Critics Choice-díjat bezsebelő szériáról, az üljön neki most és darálja le, ha nem fél attól, hogy el fog fáradni a szája a sok vigyorgástól! Akik pedig már 2020 augusztusában - vagy e friss hír megjelenéséig - megnézték, azoknak pedig itt az örömhír: július 23-án jön a második évad

Hirdetés

A sorozat helyzetkomikumát egy alapvetően amerikaifoci-edző (Jason Sudeikis) angliai kalandja adja, ahol a kultúrsokk mellett az európai foci fellegvárában, a Premier League-ben való helytállással kell szembenéznie. Örökké optimista személyiségének és humorának köszönhetően azonban bármilyen kihívást és nehézséget le tud küzdeni, még akkor is, ha bizonyos esetekben a végkifejlet korántsem biztató. Ezt a 10x30-perces motiváció-adagot viszi tovább Sudeikis, Bill Lawrence, Brendan Hunt és Joe Kelly a tavalyi színészgárdával (Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster and Nick Mohammed, na meg persze Sudeikis), ami ezúttal Sarah Niles-sal bővül. 

Bár a teaser nem sok mindent árul el, a szórakozás szinte biztosan garantált. Hajrá Richmond! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.