Hirdetés

Hamarosan forgathatjuk a Disney valódi fénykardját

|

A jövőre nyitó Star Wars-hotel kapcsán az Erő használóinak fegyveréről is megtudtunk egyet s mást.

Hirdetés

Bár a koronavírus nem tett jót a Disney-parkoknak sem, a gigastudió nem tétovázik. 2022-ben nyitja meg kapuit ugyanis a Star Wars: Galactic Starcruiser szálloda a Disney Worldben, ahol a messzi-messzi galaxis díszletei mellett Rey fénykardját is megcsodálhatják a látogatók. Bizonyára ez is csak egy olcsó szemfényvesztés - gondolhatja a kedves olvasó, ám nem ez a helyzet.

Hirdetés

Walt Disney Imagineering Research and Developmentnek ugyanis sikerült megalkotnia a legendás Jedi-fegyver prototípusát, amit az alábbi kis teaserben mutattak be: 

Egyelőre ennyivel kell beérnünk, mert a technikai megvalósítás mikéntjéről még hallgatnak, de látva a és hallva a videót, talán a Hacksmith Industries elképesztő másolatát is felülmúlja majd. A hírek szerint arra is lesz lehetőség, hogy megvásároljuk a csodafegyvereket, ám kiindulva az egyszerűbb, már piacra dobott Disney-fénykardok áraiból (mintegy 60 ezer forint), mélyre kell majd nyúlni a zsebünkbe. 

Zárásképpen ejtsünk néhány szót a Star Wars: Galactic Starcruiser-ről! A 2022-ben nyitó szálloda a fényszablyán kívül számos egyéb meglepetést is tartogat a turisták számára: már a hotelbe való eljutás is egy hatalmas kaland lesz a Launch Poddal (egy mentőkabin-belsőre lehet számítani), a helyszínen pedig egy igazi Csillagok háborúja-univerzumba csöppenünk, ahol a hajó védelmi rendszere és a galaxis különböző lényei mellett magát a kapitányt is megismerhetjük.

Most, hogy mindenki Star Wars-hangulatban van, üljünk neki az új animációs Star Wars-sorozatnak, a The Bad Batchnek, aminek a pilotjáról már írtunk is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.