Hirdetés

Hamarosan forog a Tabu folytatása

|

Avagy Tom Hardy tovább hümmög.

Hirdetés

Mielőtt még Tom Hardy szerepet vállalt volna a tavalyi, rendhagyó, intergalaktikus szerelmi történetet szuperhősfilmnek álcázó Venomban, a Tabu című sorozatban bontotta a rendet. Az ezernyolcszázas évek Angliájában játszódó széria egy meglehetősen sötét tónusú darab volt, egy öröksége után kajtató enigmatikus figuráról, amely többek között arra is lehetőséget adott, hogy Tom Hardy ismételten hatalmasat alakítson, valamint hogy Steven Knight-ra úgy tekintsünk, mint napjaink egyik legérdekesebb történetmesélőjére. A Tabu egy jó sorozat volt (itt írtunk az első évadról), még ha a végéhez érve befejezetlennek is érződött - ezt azonban orvosolhatja a közelgő második évad, melyet Knight szerint még idén, vagy legkésőbb jövő év elején elkezdenek forgatni.

Hirdetés

A forgatókönyvíró/rendező Knight a Collider újságírójának tett nyilatkozata szerint a Tabut érintő tervei egy háromévados ívet takarnak, ami azt jelenti, hogy ha a második szezon sikernek örvend, akkor bizony jön egy rákövetkező. A projekt érezhetően mind neki, mind pedig magának Hardy-nak is szívügye, hiszen utóbbi is részt vett a koncepció kidolgozásában, sőt: az ő édesapjának, Chips Hardy neve is ott szerepel a creatorok között.

Knight és Hardy már korábban is dolgoztak együtt a Locke című kiváló monodrámán (amelyben a színész mindvégig egy autóban ül és telefonon beszélget), a rendező pedig munkakapcsolatukkal kapcsolatban azt is elmondta, hogy szerinte azért működik olyan jól, mert lényegében csak a munkáról szól és nincs semmi felesleges sallang az egészben. Nagyon reméljük, hogy a jövőben is megtartják jó szokásukat és további remek mozgóképes alkotásokat tesznek le az asztalra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.