Hirdetés

Hamarosan foroghat a Transformers 5

|

Mark Wahlberg elárulta, hogy több Transformers filmben is fel fog tűnni a jövőben, ráadásul arra is utalt, hogy talán Michael Bay rendező is marad az élen.

Hirdetés

"Igen, még benne leszek egy párban. Nem beszélhetek Mr. Bay nevében, de valami azt súgja, hogy hamarosan ismét forgatunk."

Mark Wahlberg nem az egyetlen aki szívesen viszont látná Michael Bay-t. Szeptemberben, az Optimus Prime hangját adó Peter Cullen is azt közölte, hogy reményei szerint továbbra is eredeti rendezőjükkel folytatódatnak a Transformers filmek. Az esély megvan rá, hogy Bay újra kötélnek álljon, hiszen eleinte A kihalás korát sem szerette volna elvállani, de végül mégis csak ő lett a rendezője.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.