Hirdetés

Hamarosan láthatjuk Herendi Gábor Bűnös városát

|

Rövidfilmként kerül bemutatásra.

Hirdetés

Nemrégiben már szárnyra kapott a hír, hogy Herendi Gábor leforgatná azt a művészfilmet (paródiaként), amelyet a Valami Amerika szereplői forgattak le Bűnös város címmel - és amely aztán hatalmasat bukott. A rendező azóta végzett a munkálatokkal és most már a bemutató dátumát is tudjuk, valamint azt, hogy milyen úton-módon tudjuk majd megtekinteni a munkát. 

Hirdetés

A jegyelővétel már elindult, a 20-25 perces alkotást a film saját weboldalán lehet majd megnézni. Ami a jegyárakat illeti, a néző vásárolhat egy egyszeri megtekintésre jogosító jegyet 1250 forintért, valamint támogatói jegyet is vásárolhat (2500 és 5000 forintos), amellyel az alkotókat lehet támogatni. A weboldalon a következő szöveg várja a látogatót:

A film, amely kultikussá vált, anélkül, hogy valaha is be lett volna mutatva. Egy művészfilm, amelynek mindössze egy jelenete került napvilágra és amelynek sorai - Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város - szállóigévé váltak. Most bemutatjuk az egész filmet teljes hosszában (28 perc). A szereplőket fedje egyelőre homály, a történet egyelőre maradjon a mi titkunk. Művészfilmesek és közönségfilmesek egyaránt megnézhetik, nem fogják megbánni.

Mindeközben Herendi legutóbbi filmje, a Toxikoma még mindig várja a nézőket a filmszínházakban (és amely film már kis híján 90 ezer nézőnél tart). A Bűnös város egyébként célját illetően valamelyest kifigurázni látszik a fekete-fehér, lassú szövésű, ún. művészfilmeket, amelyeket a nagyközönség rendre elutasít, a filmkritikusok pedig valahogy mindig megtalálják bennük az értéket. A Bűnös város online premierje most, október 21-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.