Hirdetés

Hamarosan lefixálódik a Doctor Strange film forgatási helyszíne

|

A Marvel már csak néhány tollvonásra áll attól, hogy Angliában forogjon a varázslós filmjük.

Hirdetés

Habár hivatalos megjelenési dátumot még nem közölt a Marvel, a kiadott listájuk alapján legtöbben a 2016 július 8.-i premiert tartják valószerűnek. Azzal, hogy Doctor Strange csatlakozik a stúdió filmes univerzumához egészen új lehetőségek nyílnak meg a Marvel előtt. A karaktert Stan Lee és Steve Ditko hozták létre és 1963-ban találkozhattak vele először a képregényolvasók. Stephen Strange egy brilliáns idegsebész, de egy sajnálatos autóbalesetet követően a kezei már közel sem olyan precízek mint egykor. Strange próbálja visszaszerezni egykori képességeit, de helyettük valami sokkal nagyobb hatalomra tesz szert, a misztikus művészetek mesterévé válik.

A filmet Scott Derrickson rendezi Jon Spaihts forgatókönyve alapján. A címszereplőt alakító színészt még továbbra is keresik, de néhány korábbi hír alapján Joaquin Phoenix lehet a legesélyesebb a szerepre.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.