Hirdetés

Hamarosan újra mozikba kerül itthon az Eredet

|

Az EREDETileg Tenettel teli nyarat egy másik Nolan-filmmel leszünk kénytelenek átvészelni.

Hirdetés

A világszerte újból fellángoló koronavírus-járvány nem könnyíti meg a stúdiók és a mozik dolgát sem, hiszen utóbbiak az Egyesült Államokban ismét arra kényszerültek néhány államban, hogy ismét bezárják kapuikat. Ahol viszont nyitva maradhattak, például hazánkban, ott sem egyszerűbb a helyzet, mivel új premierek hiányában a filmszínházak kénytelenek azzal dolgozni, amijük van. 

Hirdetés

Többek között így fordulhat elő az is, hogy augusztus 13-tól országszerte ismét a mozivásznon élhetjük át Christopher Nolan Eredet című remekművét, ha már a 150 perces játékidővel bíró és hatalmas szenzációt magának tudható Tenetre augusztus 26-ig várnunk kell. 

Az Eredet újbóli mozis bemutatása egyébként nemcsak az igen szegényes premierfelhozatallal magyarázható, elvégre Nolan az álomvilágot keresztül-kasul bejáró klasszikusa pontosan idén töltötte be a tizedik életévét, szóval elmondható, hogy  ünnepi vonzata is van a dolognak. Ráadásul akik rajonganak a 4DX-ben rejlő lehetőségekért, azoknak külön jó hír, hogy a forgalmazó tájékoztatása szerint az Eredet ebben a formátumban is látható lesz. Amennyiben viszont ránk hallgattok, úgy ez esetben inkább hanyagoljátok majd a különböző rágcsákat, valamint üdítőitalokat egyaránt. Később még igen hálásak lesztek érte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.