Hirdetés

Keresik a fiatal Landót a Han Solo spinoffhoz

|

Újabb ikonikus szereplő fiatalabb verziója fog feltűnni a készülő Star Wars történetben, és már jelöltünk is van a szerepre.

Hirdetés

Nem Han Solo és Csubakka lesznek az egyedüli ismerős arcok a készülő fiatal Han Solo Star Wars spin-off történetben. Hosszas castingot követően a címszereplő után, Phil Lord és Chris Miller rendezők végül a fel-feltörekvő Alden Ehrenreich-ban ("Áve, Cézár!") állapodtak meg az ambiciózus szerepet illetően. Mivel a forgatás 2017. elején - pontosan még nem derült ki, hogy januárban vagy februárban - veszi kezdetét, további szereplőkre is szükség lesz, és jelen állás szerint nagyon úgy fest, hogy egy újabb ikonikus szereplőt köszönthetünk majd a mozifilmben.

Hirdetés

A The Wrap hírportál jelentései szerint éppen a fiatal Lando Calrissian szerepéért van folyamatban a casting. A Han Solo múltjához szorosan köthető karaktert először Billy Dee Williams alakította A Birodalom visszavág c. filmben, ahol Han és az új barátai számára menedéket kínált, csakhogy átadhassa őket a rettegett Darth Vadernek. (Apropó Vader, láttátok az új Zsivány Egyes előzetest?) Calrissian persze végül megváltotta bűnét azzal, hogy A Jedi visszatér c. kalandban együtt harcolt a jófiúkkal. A karakter felbukkant még itt-ott a Star Wars franchise bővítése során, például a Lázadók c. animációs sorozatban és hasonlóakban, ám ez most egy teljesen új élőszereplős iterációja lesz.  

Érdekességképp nem árt megemlíteni, hogy Lordnak és Millernek már van némi tapasztalata Landoval, miután felhívták Williams-t egy hangalapú cameóra A Lego kalandhoz, mint a legendás Star Wars karakter. Még nem világos, hogy mekkora szerepe is lesz a közelgő Han Solo moziban, de mindenképp érdekes lesz látni kettejük közös múltját. Ennél persze nagyobb kérdés, hogy ki játssza majd végül Lando Calrissian-t? A hivatalos bejelentésig biztos találkozunk majd néhány találgatással, itt is van az első a BMD forrásai szerint: Elmondásuk alapján a lista élén Donald Glover áll, aki a Balfékek sorozatban tette meg áttörését, majd szerepelt a Mentőexpedícióban és nemrég a jövő nyáron érkező Pókember: Hazatéréshez is forgatott jeleneteket. 

Mit gondoltok, Glover jó választás lenne a szerepre? Ha nem, ti kit tudnátok elképzelni a fiatal Landoként? Az egyelőre cím nélküli Han Solo film 2018. május 25-én debütál az amerikai mozikban Lawrence Kasdan ("Csillagok Háborúja: Az Ébredő erő") és fia, Jon Kasdan forgatókönyve alapján Chris Miller és Tim Lord rendezésében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.