Hirdetés

Ő lesz a fiatal Lando Calrissian

|

A LucasFilm bejelentette, hogy a Han Solóra koncentráló Star Wars mellékszálban ki fogja alakítani a fiatal Lando Calrissiant.

Hirdetés

A LucasFilm és a Disney nagyon bizakodó Han Solo önálló filmjével kapcsolatban, amely a legendás karakter fiatal éveire koncentrál, elvégre ha nem így lenne, nem fogadták volna fel a LEGO-kalandot is jegyző Phil Lord és Chris Miller párost a rendezésre. A stáb most tovább bővült! 

Hirdetés

Az már kiderült korábban, hogy a címszereplőt Alden Ehrenreich (Ave, Cézár!, Blue Jasmine, Lenyűgöző teremtmények) alakítja és egy ideje már az a pletyka járta, hogy a színész, díjnyertes író és Grammy-díjra jelölt művész, Donald Glover (Atlanta, Mentőexpedíció, Balfékek) bújhat a fiatal Lando Calrissian bőrébe. A találgatásoknak hivatalosan is vége, a LucasFilm megerősítette, hogy valóban Glover a kiválasztott, aki a világűr hírhedt csempészének cimboráját kelti majd életre. Alaposan fel van neki adva a lecke, elvégre a karaktert korábban megformáló Billy Dee Williams legendássá tette a figurát. A forgatás 2017 elején kezdődhet, a film a tervek szerint 2018. május 25-én kerül a mozikba. 

Glover legutóbb a Mentőexpedícióban bukkant fel, jövőre pedig az új Pókember filmben láthatjuk szerepelni. Szerintetek jó választás?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.