Hirdetés

Hancock 2 - A The Walking Dead producere írja?

|

Akadnak szép számmal olyanok, akik szívesen fogadnának egy folytatást a Will Smith nevével fémjelzett, 2008-as blockbusterből, de vajon ki írja a forgatókönyvet és ki rendezné?

Hirdetés

Az egész pletyka abból indult ki, hogy a The Walking Dead producerének IMDb profilján feltűnt, hogy ő írja a Hancock 2 forgatókönyvét. Az úriember, Glen Mazzara rögtön reagált a feltételezésekre és elárulta, hogy nem készített semmilyen tervezetet Will Smith szuperhősös folytatásához, valószínűleg félreértés történt. A producer azt bevallotta, hogy két évvel ezelőtt dolgozott egy vázlaton a Hancock 2-höz, de azóta kilépett a projektből és felé sem nézett, ezért nem érti, hogy miért kötik össze a nevét a folyamatban levő filmmel. Ezek szerint vagy Mazzara remekül hazudik, vagy tényleg nem ő készíti el a szkriptet és akkor fogalmunk sincs, hogy ki az, aki munkálkodik a háttérben. Egy biztos: a Csatahajó rendezője, Peter Berg szeretne visszatérni a rendezői székbe és Will Smith is erősen bólogat a dologra, de se forgatókönyv, se forgatási dátum, se bejelentés. Hancock, teljesen elittad az eszedet?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.