Hirdetés

Hancock 2 - A The Walking Dead producere írja?

|

Akadnak szép számmal olyanok, akik szívesen fogadnának egy folytatást a Will Smith nevével fémjelzett, 2008-as blockbusterből, de vajon ki írja a forgatókönyvet és ki rendezné?

Hirdetés

A Hancock olyan szép bevételeket ért el, hogy nincs logikus indok arra, hogy a Columbia Pictures miért nem kezdte még el a folytatást eszközölni 2008 óta. A 150 millióból gyártott film egészen 625-ig húzta, ami gyorsan fejben számolva kicsivel több, mint négyszeres haszon. Egy idő után aztán feltűnt a hírekben, hogy folytatódhat a piás szuperhős története és Will Smith is visszatérhet, de csak annyit hallhattunk a projekt felől, hogy a tervezés fázisába lépett. A feltételezések szerint Smith mellett Charlize Theron és Jason Bateman is visszatérhetne a rendezővel, Peter Berg-gel együtt. Úgy volt, hogy a forgatókönyvet nem az első rész írója körmöli, de akkor mégis ki? A folytatásban talán megtalálhatjátok a választ.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.