Hirdetés

Hancock 2 - helyzetjelentés

|

Aki a gumimárkára apellálva látogatja meg e cikket, el kell keserítsem: a Hancock jelenlegi formájában a Will Smith jegyezte iszákos "istenről" van szó, valamint annak folytatásáról...

Hirdetés

Két teljes éve már annak, hogy megjelent a Peter Berg dirigálta Hancock, amelyben egy iszákos szuperhős döbben rá, hogy erejével nincs egyedül a világban, és használhatja azt zűr nélkül is a jó szolgálatában.

Will Smith mellett feltűnt Charlize Theron és Jason Bateman is, annyi készpénznek vehető, hogy mindketten visszatérnek a folytatásban eddigi szerepeikben (előbbi a felesége, utóbbi a legjobb barátja a főkarakternek).

Peter Berg (Copland, Az Amazonas kincse, Collateral, Füstölgő ászok, Hancock) nem egyszer nyilatozott már a második rész ügyében, akkor azt vallotta, hogy nem lesz Hancock élete fenékig tejfel, köszönhetően egy harmadik szupererővel rendelkező alak feltűnésének, aki inkább a gonosz, mint a jó megszállotja. Berg hozzátette, hogy az ismeretlen "isten" szerepét egy rendkívül népszerű színész kapja majd, és mindenkit meg fog lepni a kiléte.

A Hancock 2 a Columbia Pictures előzetes tervei szerint 2012-ben kerülhet elénk leghamarább, Peter Berg ugyanis jövőre három filmet tervez kiadni, majd ezek után áll csak neki a folytatásnak.

Emlékeztetőül a Hancock trailere:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.