Hirdetés

Hivatalosan is kezdetét vette a Hang nélkül 2. forgatása

|

Kamerák elé állt a széles körben elismert horrordráma folytatása.

Hirdetés

Hónapokkal ezelőtt hivatalossá vált, miszerint a Hang nélkül 2. rendezői feladatait újfent az első rész írója, rendezője és egyben főszereplője, John Krasinski fogja ellátni, nemrég pedig az egyik új szereplőt megformáló Brian Tyree Henry arról beszélt, hogy a folytatás megválaszolja majd néhány kérdésünket a szörnyek eredetével kapcsolatban. Mint ma Krasinski jóvoltából kiderült, végre kezdetét vette a tavalyi év egyik nagy sikerének számító horrordráma új részének forgatása. 

Hirdetés

Az író-rendező billentyűzetet ragadott, és közösségi média oldalain adta a követőinek tudtára egy csapó tábla, valamint az ahhoz mellékelt "#PartII" szöveg megosztásával, hogy végre kamerák elé állt a Hang nélkül 2. Habár az első film történéseiből kiindulva Krasinskit a folytatásban már nem fogjuk látni, az alakításáért több fontos díjat is bezsebelő Emily Blunt, valamint Millicent Simmonds és Noah Jupe mindannyian visszatérnek. Mivel a film új túlélőket is bemutat majd, rajtuk kívül biztosan tiszteletét teszi Cillian Murphy (Birmingham bandája) és a már említett Brian Tyree Henry (Gyerekjáték, Atlanta) is.

Az eddigiek alapján kifejezetten érdekesnek ígérkező Hang nélkül 2. bemutatójára még jó néhány hónapot várnunk kell, hiszen 2020. május 15-én debütál a tengerentúlon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.