Hirdetés

Stephen King szerint is lenyűgöző a Hang nélkül

|

Ha pedig a horror nagymestere mondja, akkor az úgy is van.

Hirdetés

Feltéve, ha nem hisztek nekünk, mi ugyanis szintén imádtuk John Krasinski filmjét és a Rotten Tomatoes-on is jelenleg a kritikák 97%-a szerette, és a közönség is egy abszolút pozitív B+ (avagy 4-es fölé/5-ös alá) osztályzattal látta el a horrort a CinemaScore-on. Azonban a témában a leginkább illetékesnek számító ember sem rejtette véka alá a véleményét.

Hirdetés

Stephen King twitter bejegyzésében méltatta Krasinski moziját:

A színészi játék lenyűgöző, azonban a legfontosabb az egészben a CSEND és hogy a kamera úgy kezeli a széles látószöget, ahogy kevés mozi.

Ezt pedig csak alátámasztani tudjuk, hogy Krasinski valóban rendkívül tudatosan és (többnyire) okosan használja a filmnyelvi eszközöket, ami nagyban hozzájárul a végig fenntartott feszültség megteremtéséhez. A Hang nélkülre azonban a hazai nézőknek még várniuk kell, ugyanis május 3.-a a bemutató dátuma -  egy azon héten a szintén remek Kutyák szigetével - ami azért nincs már annyira messze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.