Hirdetés

Hangulatos karakterposzterekkel izgatja a fantáziánkat A Gyűrűk Ura-sorozat

|

Az ősszel az Amazon Prime-ra érkező széria húsz karakter torzóját mutatta most be, kezdődhet a találgatás.

Hirdetés

Az Amazon Prime-nál tisztában vannak vele, mekkora aranytojást tojó tyúkra tettek szert A Gyűrűk Ura sorozat jogainak megszerzésével. Trailert még továbbra sem kaptunk az A hatalom gyűrűi alcímmel bíró projekthez, de már egy elképesztően látványos képet igen, most pedig húsz karakter kapott titokzatos karakterposztert - csupán annyi a bökkenő, hogy arc egyik képhez sem társul, úgyhogy a kezek, a kardok, a pajzsok és a torzók alapján találgathatnak most egy darabig a rajongók, hogy melyik kép melyik karaktert is rejtegetheti. Nézzétek meg alább őket, és találgassatok ti is.

A szériára az Amazon a pénzt sem sajnálja, hiszen már egy negyven fős színészi stáb lett megerősítve hozzá, akik a teljesség kedvéért a következők: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Ismael Cruz Cordova, Tyroe Muhafidin, Daniel Weyman, Joseph Mawle, Markella Kavenagh, Ema Horvath, Morfydd Clark, Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Charles Edwards, Will Fletcher, Amelie Child-Villiers, Beau Cassidy, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Benjamin Walker, Sara Zwangobani, valamint Sir Lenny Henry.

Hirdetés

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-án rajtol el az Amazon Prime-on, és heti rendszerességgel fognak érkezni az új epizódok.

Ti hány karaktert tudtatok nagy bizonyossággal beazonosítani a karakterposzterek alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.