Hirdetés

Hangulatos videót kapott a Disney+ra érkező Obi-Wan Kenobi sorozat

|

Túl sokat nem mutatott a Lucasfilm, de hangulatfokozásnak megteszi.

Hirdetés

A Disney már hosszú hetekkel ezelőtt alaposan bepromózta a Disney+ napot. Az egeres cég saját streamingplatformjának második születésnapja alkalmából létrejött eseményen megannyi a Disney ernyője alá tartozó bejelentésre számíthattunk, az erről készített összefoglalónkat a fenti linken keresztül olvashatjátok. Az alábbiakban viszont most a messzi-messzi galaxis talán egyik legnagyobb várakozást kiváltó portékájáról, az Evan McGregor és Hayden Christensen visszatérésével operáló Obi-Wan Kenobi sorozatról fogunk szót ejteni, melyhez a tegnapi Disney+ Dayen kaptunk egy kulisszák mögötti összeállítást és néhány igen pofásan festő koncepciós rajzot.

Hirdetés

Az egy évtizeddel A Sith-ek bosszúja után játszódó sorozatban sötét idők járnak a galaxisra, a Galaktikus Birodalom nagy nehezen, de végre megszilárdította hatalmát, Jedi vadászok járják a félreeső rendszereket, így Obi-Wan Kenobi ekkortájt mindössze egyetlen dologra koncentrálta minden megmaradt erejét: hogy kerüljön bármibe is, de akár az élete árán is megvédje a galaxis talán utolsó reményeként számon tartott, egyelőre még a boldog gyermekéveit töltő Luke Skywalkert a rá leselkedő veszélyektől. A szériát a The Mandalorian több epizódját is rendező Deborah Chow rendezte, aki a videóban Darth Vader visszatérésével kapcsolatban úgy fogalmazott: 

"Nem lettünk volna képesek elmesélni Obi-Wan történetét anélkül, hogy szóba hoztuk volna akár Anakint vagy épp Vadert."

A kiadott képeket pedig az alábbi galériában lapozhatjátok végig:

Néhány pletyka szerint a Lucasfilmnél a fentebb látható anyagokon kívül további látnivalókkal is készülnek az Obi-Wan Kenobi sorozathoz, így ha biztosan nem akartok lemaradni semmiről, akkor a közeljövőben is érdemes lesz gyakran visszanéznetek hozzánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.