Hirdetés

Dátumot kapott Liam Neeson következő akciózása

|

Hihetetlen, hogy a rosszarcok még nem tanulták meg, hogy nem jó ujjat húzni azzal, aki kiképezte Batmant, Jedi lovag volt, Zeusként szórt villámokat és meg se kottyant neki három elrablás. Várhatóan a Hard Powderben sem fogja majd vissza magát.

Hirdetés

Hallottatok már a 2014-es Az eltűnés sorrendjében című norvég filmről, amelyben Stellan Skarsgårdot láthattuk a főszerepben? Az a különleges dolog történt, hogy elkészül az amerikai remake is, ráadásul ugyanazzal a rendezővel (Hans Petter Moland) az élen, aki az eredetit is tető alá hozta. 

Hirdetés

A Hard Powder főhőse azonban nem Skarsgård, hanem az Liam Neeson, aki idősebb korára vált akcióhőssé. A sztori középpontjában Nels Coxman áll, aki egy coloradói sífaluban dolgozik hókotróként, hogy tisztán tartsa az utakat télen és nem mellesleg az év polgárának választották érte. Nels élete csendesen és boldogan zajlik a feleségével (Laura Dern) és fiával, azonban az egész rémálommá válik, amikor a gyermekét meggyilkolja a helyi drogkartell. Nels a saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást és igyekszik megtalálni a felelősöket, azonban véletlenül kirobbant egy háborút a helyi bandák között, amely veszélybe sodorja az egész várost - hacsak ő nem vet neki véget előbb. 

A Summit Entertainment most bejelentette, hogy a Hard Powder 2019. február 8-án kerül a mozikba Neesonon kívül Laura Dern, Emmy Rossum, Tom Bateman és William Forsythe szereplésével, jó eséllyel mi is láthatjuk majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.