Hirdetés

Harmadjára is visszatér a Harley Quinn animációs sorozat

|

A meglehetősen erőszakos széria új platformon folytatja pályafutását.

Hirdetés

A DC Universe streaming szolgáltató első animációs sorozata, a Harley Quinn óriási meglepetésként robbant be, és már két évadja is lement az elmúlt hónapokban. A meglehetősen explicit és szókimondó DC-adaptáció nem kis népszerűségre tett szert, szóval mindenki fellélegezhet, ugyanis elkészül a folytatása, mindössze új platformon.

Hirdetés

Az Agymenőkből ismert Kaley Couco főszereplésével készített széria a DC Universe valamennyi sorozatához hasonlóan az HBO Maxen folytatja tovább, azonban a kiadó fizetős szolgáltatása sem szűnik meg, csupán DC Universe Infinite néven képregényekre fókuszál majd, és 2021 nyarától globálisan is elérhető lesz. Harley Quinnhez visszakanyarodva, Justin Halpern, Patrick Schumacker és Dean Lorey sorozata már biztosan visszatér a harmadik évadjára, hogy tovább repkedjenek a csúnya szavak, a poénok és persze a végtagok is.

Mivel az animációs széria alapból két évados berendelést kapott, és a folytatás a DC Universe sorsa miatt egészen mostanáig lógott a levegőben, ezért Harley Quinn elborult kalandjait legkorábban 2021 második felében élvezhetjük tovább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.