Hirdetés

Harmadnaposok

|

Még nem jött el a józanság ideje: a Másnaposok, az elmúlt évek talán legnagyobb, divat- és kultuszteremtő vígjátéksikere hamarosan visszatér: 2013 májusára kitűzték a Másnaposok 3. premierjét.

Hirdetés

Harmadszorra azonban a filmesek nem a régi receptet szeretnék újrahasznosítani. A helyszín Los Angeles lesz, és a történet szerkezete is átalakul. A gyártó stúdió azonban biztosra mehet: a három főszereplő, Bradley Cooper, Zach Galifianakis és Ed Helms a pletykák szerint fejenként 15 millió dollárért üti szét magát. De minden Másnaposok-rajongó azt reméli, hogy Mike Tyson és Ken Jeong is újra beszáll a buliba. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.