Hirdetés

Három Transformers projekttel is tervez a Paramount

|

A Paramount egy új filmmel, egy animált sorozattal, illetve egy animációs filmnel fogja bővíteni a franchise 2024 végéig.

Hirdetés

A Transformers-rajongóknak is tartogatott kellemes híreket a napokban lezajlott Paramount Investor Day, hiszen rögtön három közeljövőben debütáló projektre is fény derült. Először is, a Paramount+-ra újabb animációs sorozat érkezik, mely ezúttal a Transformers világában fog játszódni. A Transformers: Earthspark címre hallgató sorozat 26 részes első évada a Transformers egy új csoportját fogja bemutatni, és középpontba helyezni. Ez lesz az első animációs sorozat a 2019-es Transformers: War for Cybertron óta. Alább egy rövid ízelítőt is kaphattok a Nickeldeon jóvoltából.

Hirdetés

Még ennél is fontosabb bejelentés volt, hogy a Transformers: Rise of the Beastsre hallgató filmprojekt, melynek munkálatai tavaly ősszel fejeződtek be, egy új Transformers trilógia első epizódja lesz. A Steven Caple Jr. (Creed II) által rendezett Transformers-kaland az Űrdongó és a Michael Bay víziójában elkészült Transformers filmek közötti időszakban fog játszódni, ahogy a tervezett trilógia többi része is. Ahogy a fentebb említett sorozat, úgy a Rise of the Beasts is új Transformers csoportokat fog bemutatni a franchise világában: a Maximálokat, a Predaconokat, illetve a Terrorconokat.

Végezetül pedig 2024-ben sem maradnak Transformers-tartalom nélkül a rajongók, hiszen egy egész estés, animációs film fog debütálni a mozikban, mely feltehetőleg egy újabb spin-off történet kiindulópontja lehet a franchise történetében.

Ti mit szóltok a bejelentett projektekhez? Melyik keltette fel az érdeklődéseteket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.