Hirdetés

Három új színész a Man In Black III-ban

|

Alec Baldwin, Gemma Arterton és Sharlto Copley is játszani fog a készülő MIB-filmben. Hogy kinek mi lesz a szerepe? Megtudjátok, ha továbbklikkeltek!

Hirdetés

Nem is oly régen olvashattátok, hogy Will Smith és Tommy Lee Jones mellé Emma Thompson is csatlakozott, most pedig három újabb ismerős arc is szerepet kapott a készülő produkcióban.

Baldwin egy MIB fejest fog megszemélyesíteni 1969-ben. Nyilvánvalóan valamiféle múltban történt esemény során láthatjuk majd viszont. A szépséges Gemma ugyanekkor (1969-ben) egy titkárnőt fog alakítani, míg Copley testhezálló szerepet kapott egy szószátyár „Yoda-típusú” idegen képében.

 

Emlékeztetőül a már említetteken kívül láthatjuk még Jemaine Clement-et, aki a film főgonoszát alakítja majd, valamint itt lesz még Josh Brolin is, aki a K ügynök fiatalkori énjét formálja meg. Mindezeken felül ismételten a rendezői székben üdvözölhetjük Barry Sonnenfeldet, David Koepp (Spider-Man) írja a forgatókönyvet és ismét Rick Baker felel a sminkes részleg munkájáért.

Minden lehetőség adott tehát ahhoz, hogy a harmadik rész a sorozat talán legjobb epizódja legyen! Mi mindenesetre érdeklődéssel várjuk, jelen sorok írója már annak is örülne, ha az elődök színvonalát elérné. Valljuk be, azért erre mindenképp kínálkozik némi esély!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.