Hirdetés

Hatalmas kacsa lett a Doctor Strange 2 egyik pletykált cameója

|

A film írója, Michael Waldron árulta el a titkot, hogy az egész pletyka csupán az internet agyszüleménye volt.

Hirdetés

Aki ezt a hírt olvassa, valószínűleg már látta a Doctor Strange az őrület multiverzumábant, ám aki még nem tette volna ezt meg, az csak SPOILER-veszély tudatában folytassa tovább. Mi szóltunk.

Bár rengeteg cameóval kedveskedett a varázsló szuperhős kalandjainak folytatása, volt egy karakter, akinek hiánya sokak számára fájó lehetett, akik esetleg napi szinten követték a produkció körüli találgatásokat.

Hirdetés

Ez nem más, mint az alternatív Vasember, akit Tom Cruise alakíthatott volna. Többek között erről faggatták Michael Waldront, a film íróját, aki meglepő választ adott a Rolling Stone-nak.

"Hát, ez tiszta kitaláció volt. Úgy értem, hogy nincs is vágott anyag Tom Cruise-ról. Viszont imádom Tom Cruise-t, és mondtam is Kevin Feigének egy ponton, hogy nem tudnánk-e belerakni a filmbe Tom Cruise Vasemberét?! Emlékszem, hogy olvastam erről a pletykáról az Ain't It Cool Newson, hogy Tom Cruise lesz Vasember. Mivel erről folyt a diskurzus online, én is úgy voltam vele, hogy igen, ez menő lenne! Viszont ő közben a Mission: Impossible 7-en és 8-on dolgozott. Nem hiszem, hogy bárki kapcsolatba lépett volna vele. Úgy hiszem, hogy egyszerűen nem is volt sohasem ilyen opció, már csak az ő elfoglaltsága miatt sem."

Igen, 2022-ben ezek szerint még mindig ott tartunk, hogy képesek teljesen alaptalan teóriák szárnyra kapni az interneten, hogy azok utána uralják a különböző diskurzusokat. Az pedig külön érdekes, hogy végül csak a rajongói teória miatt merült fel egyáltalán Cruise castingja a Doctor Strange 2-ben.

Ti örültetek volna, ha Cruise is felbukkan az Illuminátus tagjaként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.