Hirdetés

Hátborzongató kedvcsinálót kapott a Gyerekjáték-sorozat

|

Chucky hamarosan újra játszani szeretne.

Hirdetés

Nincs túl sok szépíteni való azon, hogy a tavalyi Gyerekjáték remake pocsékul sikerült, így a gyilkos baba rajongói jobban tették, ha megmaradtak a Don Mancini által jegyzett klasszikusoknál. Az új film mellett - melyhez Mancininek egyébként semmi köze nem volt - már tudni lehetett egy ideje, hogy Chucky megalkotója éjt-nappallá téve dolgozik a figura tévés visszatérésén, ami hosszú idő után végre nem is akármilyen életjelet adott magáról. 

Hirdetés

Az egyszerűen csak Chucky névre keresztelt sorozatban, amely pontosan illeszkedni fog a régi Gyerekjáték-filmek kánonjába, kvázi folytatva azokat, egy idillinek tűnő amerikai városkában tartott garázsvásáron egyszer csak ismét feltűnik a hírhedt játékbaba (Brad Dourif), hogy nem sokkal ezután újfent kezdetét vegye a véget nem érő öldöklés.

A 2021-ben a SYFY-ra és az USA Networkre érkező széria rendezőiről, valamint szereplőgárdájáról egyelőre nem sokat tudni, ahogyan azt is homály fedi, pontosan hány epizódon keresztül lesz lehetőségünk rettegni a bosszúszomjas Chucky-tól. Mindenesetre a beharangozó meggyőzőre sikeredett:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.