Hirdetés

Hátrahagyja epizodikus jellegét a Rick & Morty?

|

A producer szerint az ötödik évaddal megágyaztak annak, hogy a folytatásban szervesebben kapcsolódjanak a részek egymáshoz.

Hirdetés

Éppen csak véget ért a Rick & Morty aktuális évadja egy dupla epizóddal, a rajongók máris azon tanakodnak, hogyan folytatódhat majd a széria. Spoilerek nélkül annyit kijelenthetünk, hogy az évadzáró alaposan belepiszkított a sorozat status quójába, és a minap Scott Marder, a Rick & Morty egyik producere erősítette meg, hogy ez egy tudatos húzás volt, mellyel megalapozták a következő évadok jellegének változását.

Hirdetés

Marder nyilatkozatában kifejtette, hogy már a hetedik évad (!) végén dolgoznak a forgatókönyvírói stábbal, és hogy a következő két szezon merőben más lesz az eddigiekhez képest. A Rick & Morty már a kezdetektől gúnyt űzött azokból, akik egyfajta folytonosságra vágytak, hiszen az öt évadhoz képest kevés átívelő szállal büszkélkedhet a széria, amit tovább tetéz az, hogy a főszereplő Rick Sanchezről és az ő múltjáról félelmetesen keveset tudtunk meg idáig. Ez ugyanakkor lehetővé tette idáig, hogy bárki bármikor gond nélkül becsatlakozzon az ismerősi körünkből egy Rick & Morty epizódra, hiszen nem volt szükség komolyabb előzetes tudásra.

Ezt a függetlenséget veszítheti el a hatodik évad premierjével a sorozat, ami viszont a régi rajongók szempontjából áldásos lehet. Ahogy azt a kritikánkban mi is kifejtettük, az ötödik etapon sokszor érződött, hogy az adott tematikát, csavart korábban már láttuk, és egy-két részen kívül kevés valódi újdonsággal rukkoltak elő Dan Harmonék. Az évadzáró azonban valóban új lehetőségek tárházát nyitja meg a folytatásra.

Ti hogy látjátok, megérett a folytonosságra a Rick & Morty, vagy az epizodikusság mellett kellene kitartania a készítőknek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.