Hirdetés

Havas Jon saját Trónok harca spin-off sorozatot kaphat

|

Kit Harington nem fog egyhamar megszabadulni a karaktertől.

Hirdetés

Augusztusban három év szünet után ismét Westeros tágabb világába csöppenünk bele, hiszen rajtot vesz a Trónok harca előzménysorozata, a Sárkányok háza. Azt pedig már eddig is tudtuk, hogy több mellékszál koncepcióján dolgoznak az HBO boszorkánykonyhájában, azonban most a Variety értesülései szerint eggyel nőtt a potenciális spin-offok száma.

Hirdetés

Az új projekt Havas Jon karakterének sorsát mutatná be, hogy mi is történik vele a Trónok harca eseményei után. SPOILER Mint az köztudott, a karakter is rádöbben a széria végére, hogy királyi vér csörgedezik az ereiben, ám lemond a trónról, és inkább Északra megy, az egyetlen helyre, ahol valaha is megnyugvásra lelt. SPOILER VÉGE

Természetesen Kit Harington megszemélyesítésében térne vissza a karakter, ám az egyelőre talány, hogy mégis miről fog szólni. Mindenesetre Havas Jon jelenléte olyan karakterek felbukkanását is kilátásba helyezi, mint Arya Stark (Maisie Williams) vagy Sansa Stark (Sophie Turner). Ám nagyon előre szaladtunk, hiszen először egy olyan pilotot kell összehoznia a készítőknek, ami alapján berendelnék az egész évadot. Ezt az akadályt pedig eddig nem minden Trónok harca spin-off ötlet ugrotta meg.

Ti örülnétek egy Havas Jonról szóló spin-offnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.