Hirdetés

Hazánkban is látható lesz Martin Scorsese új filmje

|

Pedig már kezdtük elveszíteni a hitünket, ugye?

Hirdetés

Minekután mind a Golden Globe, mind pedig az Oscar majdnem teljes mértékben ignorálta Martin Scorsese legújabb, vallás-tematikájú filmjét, félő volt, hogy hazánkba már el se jut. Megijedtünk, reszkettünk a félelemtől, de most már világosság gyúlhat a szívünkben, hiszen a Freeman Film megkönyörült rajtunk. 

Hirdetés

Az eredeti címén Silence, magyar keresztségben Némaságként ismeretes (mostantól legalábbis) film két jezsuita pap Japánba tett utazásának történetét meséli el, miután mesterük eltűnik. Hit, vallás és annak próbája egy olyan országban, amely tűzzel-vassal harcolt a katolicizmus és annak követői ellen. Az Endo Soszaku regénye nyomán készült filmet Scorsese régóta szerette volna tető alá hozni (szűk 30 évébe telt), így elég istentelen dolog lett volna az, ha mi nem láthatjuk nagy vásznon. De láthatjuk, így gond egy szál se. Készüljünk arra, hogy márciusban fejbe kólintva és frusztráltan, illetve átszellemülten fogunk kijönni a moziteremből. 

A Némaságban olyan neves színészek kaptak helyet, mint Andrew Garfield, Adam Driver, illetve Liam Neeson, a forgatókönyvet pedig Scorsese mellett annak a Jay Cocks-nak köszönhetjük, aki az Ártatlanság kora című kosztümös drámát is jegyezte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.