Hirdetés

Helen Mirren lesz a Shazam! folytatásának a főgonosza

|

Ahogy Havas Jon mondaná: My Queen!

Hirdetés

Immár két éve, hogy bemutatták a Zack Snyder-éra utáni első DC filmet a filmes univerzumon belül, a Shazam!-ot. Ezért persze kapott a rajongóktól a film, például azért, mert Zachary Levy-t a főszerepben már nem Snyder castingolta a szerepre, mint Gal Gadotot, vagy Jason Momoát és sokan felrótták a túlságosan könnyed hangvételt a tinikkel tarkított mozinak, amely a Supermant ötvözte a Segítség, felnőttem!-mel. Ugyanakkor a film kritikai és szerény anyagi sikere is ennek a bájosságának volt köszönhető, szóval nem is volt kérdéses, hogy jön a folytatás. És most már azt is tudjuk, hogy kivel néz szembe a kis csipet-csapat.

Hirdetés

Mondhatnánk, hogy egy igazi királynővel, ugyanis a Variety értesülései szerint nem kisebb nevet, mint az Oscar-díjas Helen Mirrent (A királynő) sikerült megnyerni a főgonosz szerepére. A Shazam! - Fury of the Gods a címéhez méltóan az istenek haragjáról fog szólni, Mirren pedig Atlasz lányát, Hesperát fogja játszani. Egyelőre még persze kissé tisztázatlan, hogy milyen céllal, de mivel Shazamék birtokolják az istenek képességeit, köztük Atlasz életerejét, ezért Mirren karakterét okkal fűtheti a bosszúvágy.

A színésznőnek nem ismeretlen az akciófilmes műfaj, hiszen mindkettő RED filmben kivette a részét a buliból Bruce Willis és John Malkovich oldalán, no meg a Halálos Iramban-szériában is feltűnt, mint a Shaw-fivérek (Jason Statham és Luke Evans) anyukája, habár eddig kivennie a részét az akcióból nem volt lehetősége, a közelgő kilencedik részben már ez is változni fog.

Ami pedig a Shazam!-ot illeti: amögött az első rész stábja áll most is. David F. Sanberg (Annabelle 2) ül ezúttal is a rendezői székben, Zachary Levy a címszerepben, a fiatalokként pedig Asher Angel (Billy Batson) és Jack Dylan-Grazer (Freddie) is visszatér. A koronavírus miatt a forgatásnak később tudnak nekiállni és a fiatalok kamaszodása némileg problematikus lehet (már az első rész utóforgatásainál is okozott trükközéseket), de a jelenlegi tervek szerint a film bemutatója 2023. június 2-án lesz. Persze mint minden más, úgy ez is változhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.