Hirdetés

Ron Perlman szerint valószínűleg nem készül el a Hellboy 3

|

A színész újfent nyilatkozott szívének oly kedves projektjéről, ám a rajongók nem biztos, hogy örülni fognak annak, amit mondott.

Hirdetés

Kevés olyan kitartó színész van, mint Ron Perlman. Már több, mint 8 éve, hogy utoljára Hellboy szerepébe bújt Az Aranyhadseregben, és azóta próbálja meg rendületlenül tető alá hozni a következő kalandot. És nincs vele (teljesen) egyedül. Bár egyik Pokolfajzat film sem volt kimondottan sikeres a kasszáknál, Perlman mellett mégis sokan a szívükbe zárták a karaktert, akik továbbra is követelnek egy 3. rész elkészítését. Ám úgy tűnik, ez sem elég.

Hirdetés

A múlt hónapban a színész viccesen elárulta, hogy bár egyedül, de belevágott a Hellboy 3 munkálataiba, ezzel fejezve ki azt, hogy ő még mindig nem tett le erről a régóta várt projektről. Azonban egy ma készült interjúban elmondta, még sosem beszélt a filmről Guillermo del Toroval, ugyanis mindketten túl elfoglaltak:

Nem beszéltünk róla, és valószínűleg nem is fogunk többé, mivel Ő is elfoglalt, és Én is elfoglalt vagyok. Persze lehet, hogy egy nap felhív majd, és azt mondja: "Hé, csináljuk meg!" De jelenleg sajnos nem ez a helyzet.

Vagyis Del Toro 2015-ös Comic-Conon elhintett mondata, hogy a Hellboy 3 elkészülhet, ha a következő filmje, a Tűzgyűrű 2 sikeres lesz a kasszáknál, csak levegőbe beszélés volt? Nem tudjuk. Érdekes azonban, hogy del Toro azóta elhagyta a Tűzgyűrű 2 fedélzetét (akinek a helyébe Steven DeKnight lépett), így gondolhattuk volna, hogy épp a Hellboy 3 miatt lépett le a rendező, ám Perlman mai nyilatkozatával ezt el is vethetjük. De vajon végleg lemondhatunk a filmről? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.