Hirdetés

Ed Skrein otthagyta a Hellboy Rebootot

|

Példamutató hozzáállást tanusított Ed Skrein, aki miután megtudta, hogy a neki szánt karakter ázsiai, otthagyta a Hellboy: Rise of the Blood Queen fedélzetét.

Hirdetés

Alig egy napja számoltunk be róla, hogy a Deadpool főgonosza, Ed Skrein leszerződött a készülő Hellboy: Rise of the Blood Queen-hez, aki azonban most bejelentette: visszalép a szereptől. Történt ugyanis, hogy a karaktere (Ben Daimio őrnagy) a képregényekben egy ázsiai származású férfi, Skrein pedig egy brit színész. Nem is kellett több a whitewash-elleneseknek, ismét fellángoltak az indulatok a neten, a vádak pedig eljutottak a színészhez is, aki emiatt inkább otthagyta a filmet, majd a Twitteren kiadott egy nyilatkozatot a döntésének okáról:

Hirdetés

A napokban került bejelentésre, hogy én játszom Ben Daimio őrnagyot a Hellboy rebootban. Ekkor azonban még nem tudtam, hogy az eredeti képregényekben a karaktert, akit meg kéne formálnom, ázsiai származású. Ezt követően sokan felszólaltak a témában, sokakat fel is dühített, úgyhogy azt kellett tennem, amit helyesnek gondoltam.

Az etnikai sokszínűség bemutatása nagyon fontos számomra is, hiszen bennem is többféle vér folyik. A mi felelősségünk az ilyen morális döntések meghozatala ezekben a nehéz időkben. Remélem egyszer eljön az a nap, amikor az ilyen vitákra már egyáltalán nem lesz szükség. Szomorúan hagyom ott a Hellboy-t, de bízom benne, hogy a döntésemmel egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz a naphoz.

Le a kalappal, Mr. Skrein! Most már csak a készítőkön van a sor, hogy ezúttal megfelelő embert szerezzenek a szerepre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.