Hirdetés

Újabb színész csatlakozott a Hellboy Reboothoz

|

Szépen gyarapodik a Hellboy: Rise of the Blood Queen színészgárdája, ezúttal Deadpool ellenlábasa csatlakozott a filmhez. Ám nem mindenki örül a választásnak.

Hirdetés

Úgy tűnik Hollywood egyszerűen nem tud menekülni a whitewash megbélyegzés elől (mely röviden azt jelenti, hogy a stúdiók inkább fehér bőrszínű színészeket és színésznőket castingolnak olyan karakterek szerepére is, akik az eredeti műben más etnikumúak), amely az utóbbi években egyre több produkciónál merült fel. Legutóbb a Death Note filmet érte ilyen vád, most pedig a készülő Hellboy Reboot-ot is ezzel támadják.

Hirdetés

A Rise of the Blood Queen-hez ugyanis csatlakozott a Deadpool film főgonosza, Ed Skrein. Amivel nem is lenne baj, ám a karakter (Ben Daimio) a képregényekben egy japán-amerikai hős. Nem csoda hát, hogy egy brit színész szerződtetése a szerepre az ázsiai amerikai közösségben nagy port kavart, akik ráadásul azóta minden ilyen hírre azonnal ugranak, hogy Scarlett Johansson volt a főszereplő a Ghost in the Shell adaptációban. Néhány reakció Skrein bejelentésére:

Te egy tehetséges színész vagy, miért vetted el a lehetőséget egy ázsiai kollégádtól a szerepre?

Hé, Hollywood! Még hány bukás kell nektek ahhoz, hogy megtanuljatok rendesen castingolni? #hellboy #whitewashedout"

Hát újra itt vagyunk. Ismét egy film, amit bojkottálnom kell, hála Hollywoodnak. #whitewash #hellboy.

A Hellboy: Rise of the Blood Queen bemutató időpontja továbbra sem ismert, a forgatás azonban szeptemberben kezdődhet el az Egyesült Királyságban és Bulgáriában. Főszerepben feltűnik David Harbour, Ian McShane és Milla Jovovich.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.