Hirdetés

Henry Cavill állítólag vissza fog térni Supermanként

|

A DC terveit pedig a San Diegó-i Comic-Conon leplezheti le a színész.

Hirdetés

A rajongók régóta követelik, hogy a Warner Bros.-DC duó rendelje be Henry Cavill főszereplésével Az acélember 2-t, ám a színész a 2017-es Az Igazság Ligájában kapott utoljára lehetőséget Superman teljes értékű eljátszására (a 2021-es Zack Snyder-féle változat ennek az újravágása, kibővítése volt, nem egy teljesen új film). Miközben a Warner sorra jelentette be a Shazam, az Aquaman és a Wonder Woman folytatásait, valamint az önálló Black Adam filmet, Cavill hősével továbbra se kezdett semmit, a rajongói követelések ellenére sem, ez azonban már a hét folyamán megváltozhat. 

Hirdetés

A Deadline legújabb értesülései szerint ugyanis Henry Cavill fel fog bukkanni a Warner Bros. San Diegó-i Comic-Conra tervezett paneljén (ami magyar idő szerint július 23-án este lesz), hogy beszámoljon a Supermanjének a jövőjéről. Itt kaphatunk majd új infókat és talán látnivalókat a Black Adam és a Shazam! Az istenek haragja filmekről is, de a legizgalmasabb a Cavill-pletyka. 

Egyes spekulációk szerint a Cavill-féle Acélember már a Black Adamben is tenni fog egy villámlátogatást, ugyanis Dwayne "The Rock" Johnson nagy cameókat sejtetett korábban. Emellett - tekintve, hogy a képregényekben vannak közös történeteik és az első rész végén is láthattuk nyaktól lefelé - a Shazam folytatásban is simán beköszönhet a szóban forgó Superman. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.