Hirdetés

Henry Cavill még egy ideig szívesen alakítaná Supermant

|

A színész nem engedné még el a karakter kezét.

Hirdetés

Évek óta bizonytalan a sorsa szegény Acélembernek, ám most újra feléledni látszik a remény azon rajongók számára, akik epekedve várják már, hogy Henry Cavill újra Clark Kent/Superman képében tűnjön fel a vásznakon. 

Hirdetés

Az Igazság Ligája rendezői változat bejelentését követően például több forrás is arról értesült, miszerint Cavill tárgyalásokat folytat a Warnerrel a visszatérésről, nemrég pedig a színész a legendás Patrick Stewarttal beszélgetett a Variety magazin nevében, amelyben elárulta, hogy továbbra is lelkes a karakter iránt, és reméli, hogy a jövőben még magára öltheti a híres jelmezt:

Mindig is hatalmas rajongója voltam Supermannek. Egy ilyen, ennyire híres és népszerű karakternél a mindennapjaid részévé válik a szerep, és a nyilvános szereplésed részévé válik. Amikor például gyerekekkel találkozom, nem feltétlenül Henry Cavillnek látnak engem először, hanem Supermannek, és ez nagy felelősséggel jár. Én pedig nagyon örülök neki, hogy a karakterrel együtt ezt a felelősséget is megkaptam, és bízom benne, hogy az elkövetkezendő években többször is magamra ölthetem a szerepet.

Ebben mi is csak reménykedni tudunk, Mr. Cavill. És ti hogy vagytok vele? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.