Hirdetés

BRÉKING: Bemutatják Az Igazság Ligája régóta követelt Snyder vágását!

|

Tényleg.

Hirdetés

Zack Snyder családi okokból kényszerült elhagyni Az Igazság Ligáját, és habár végül övé lett a rendezői kredit, a munkálatokat a Bosszúállók rendezője, Joss Whedon fejezte be. A film köztudottan nem aratott osztatlan sikert, és a rajongók egészen azóta követelik az eredetinél jóval hosszabb és sötétebb The Snyder Cutot: meg sem próbáljuk felsorolni, hogy az utóbbi években hányszor merült fel pletykákban a megjelenés, és hogy hányszor álltak ki maguk a színészek is mellette. Mi sem hittük volna, hogy ezt egyszer leírjuk, de úgy tűnik, valóban megérte a fáradozás.

Hirdetés

Snyder egy online filmklubot szervezett ma délutánra, ahol a becsatlakozó rajongókkal megadott időpontban kezdte el nézni a DC Moziverzum nyitódarabjának számító Az acélembert, és közben audiokommentárral mesélt a film készüléséről. Természetesen a bombát csak a film megtekintését követően dobta le, amikor megerősítette: valamikor 2021-ben megjelenik az általa megálmodott Az Igazság Ligája, mégpedig a hamarosan induló HBO Max kínálatában.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a filmet vagy egy masszív, közel négyórás produkcióként, vagy minisorozatként, hat epizódra bontva lesz lehetőségünk átélni. Azt továbbra sem tudni pontosan, mennyi utómunka van még vele, de ismét összeáll az eredeti stáb, hogy 20-30 millió dollár pluszköltségből letudják a hátralévő zenei aláfestést, a vágást és a vizuális effektusokat. Snyder korábban fényképpel támasztotta alá Az Igazság Ligája rendezői változatának fizikai valóját, ahonnan az is kiderült, hogy a játékideje nem kevesebb mint 214 perc, vagyis 94 perccel egész biztosan hosszabb a Joss Whedon által mozikba küldött verziónál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.