Hirdetés

Henry Cavill csatlakozott a Mission: Impossible 6 stábjához

|

A film rendezője az Instagramon üzente meg Cavill csatlakozásának hírét.

Hirdetés

Christopher McQuarrie, a Mission: Impossible 6 rendezője nemrégiben elárulta, hogy közelgő filmjét egy újabb nagy névvel toldotta meg. 

Hirdetés

A visszatérő Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg és Jeremy Renner mellé nem más csatlakozik fel, mint a mindig fess Henry Cavill. Szerepkörét azonban még homály fedi. Ám nemcsak a férfi, hanem a női oldal is erősít, mégpedig a The Crown egyik sztárjával, Vanessa Kirbyvel.

Már nincs sok hátra a forgatásig, ugyanis április 10-én kezdődik a produkció Párizsban. McQuarrie-nek ez lesz a második filmje a szériában, és a Mission: Impossible - Titkos nemzethez hasonlóan itt is író és rendező lesz egy személyben. A nehézkesen elinduló 6. epizód úgy tűnik kezd letisztulni, és ha minden jól alakul, jövőre már nézhetjük is a moziban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.