Hirdetés

2018-ban nézhetjük a Mission: Impossible 6. részét

|

2018 nyarán Tom Cruise újra Ethan Huntként fogja megmenteni a világot.

Hirdetés

A Mission: Impossible egyike azon a kevés franchise-oknak, amik az ötödik résszel is még mindig tömegeket mozgatnak meg és a kasszáknál is folyamatosan stabilan helyt áll. Nem is meglepő, hogy a hatodik részt már a premier előtt bejelentették.

Hirdetés

Egy ideig volt róla szó, hogy minél hamarabb szeretnék lezavarni a folytatást, mert Tom Cruise már nem mai csirke, de aztán inkább Múmiát forgatott így a stúdió visszavett kicsit a tempóból és premiert végül 2018. július 27-re tűzte ki. A Titkos nemzet is jól szerepelt a hónap végén, szóval biztosre mennek a Paramountnál. Hivatalosan ezen a héten nyit a Warner Bros. Aquamanje is, és mivel a célcsoport közel azonos, még előfordulhat, hogy valaki kihátrál a másik útjából, különben egymás elől vehetik el a nézőket.

A hatodik részre valószínűleg Simon Pegg és Rebecca Ferguson is vissza fog térni, de többiekről egyelőre nincs hír. A forgatást jövő márciusban kezdik, Christopher McQuarrie rendező irányítása alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.