Hirdetés

Henry Cavill mókásnak tartaná, ha ő játszaná Britannia Kapitányt a Marvel világában

|

Valószínűleg igent mondana, ha felkérnék rá.

Hirdetés

Bár Supermanként a DC világában már megmutatta, hogy tökéletesen képes megformálni egy szuperhőst is, az ősi rivális Marveltől ez idáig távol tartotta magát Henry Cavill. Ez azonban a jövőben könnyen megváltozhat, pláne akkor, ha a stúdió felkérné őt Britannia Kapitány megformálására.

Hirdetés

A TheHollywoodReporternek adott interjújában Cavillt nemrég megkérdezték, hogy átugrana-e a Marvelhez addig, amíg az ő Acélember verziója pillanatnyilag tetszhalott állapotban van (és nem tudni, mi lesz a karakter sorsa), valamint ha igen, akkor melyik karaktert játszaná el szívesen. A színész pedig elárulta, hogy Britannia Kapitány karakterét szívesen megformálná egy modernizált változatban - Chris Evans Amerika Kapitányához hasonlóan:

Sosem mondanék igent egy olyan Marvel karakterre, akit már valaki más életre keltett korábban, mert mindenki csodálatosan végezte el a feladatát. Azonban van internetem, és láttam már különféle pletykákat Britannia Kapitányról. Na őt hatalmas móka lenne elkészíteni egy menő, modernizált változatban - például úgy, ahogyan modernizálták Amerika Kapitányt is. Van a karakterben valami szórakoztató, és én szeretek brit lenni.

Britannia Kapitány az 1976-ban megjelent, Captain Britain c. képregényben jelent meg először. Hasonlóan sok más hőshöz Brian Braddock is fiatalkorában kapta meg különleges képességét, méghozzá Merlintől, a varázslótól. Ennek köszönhetően rendkívül erős, gyors, remek az állóképessége és a reflexe, kifinomultak az érzékei és sok más mellett még repülni is tud. A képregényekben a karakter több Bosszúállók formációban is helyet kapott (a leghíresebb talán a Secret Avengers volt), tehát az alapanyag adott ahhoz, hogy beemeljék valamikor a Marvel Filmes Univerzumba. És mivel a karakter történetei közül jó pár a mágia, a legendák és a multiverzum körül forog - ami úgy tűnik a Marvel filmek Negyedik fázisának központi eleme is lesz -, ez akár tényleg meg is valósulhat.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.