Hirdetés

Henry Cavill végzett az Enola Holmes 2 forgatásával

|

Mindezt egy Instagram-videóban ejtette el.

Hirdetés

Akik szerették az Enola Holmes című filmet, azoknak szolgálhatunk némi örömhírrel: egy lépéssel közelebb kerültek ahhoz, hogy láthassák a folytatást. Ugyanis Henry Cavill immáron végzett a filmen való munkálatokkal (ergo Sherlock jelenetei már a dobozban vannak). Sok minden mást nem osztott meg a színész, de legalább ennyit megtudtunk. 

Hirdetés

Cavill már az első filmben is felbukkant, mint a híres detektív, aki megpróbálja valamelyest megfékezni szintén nyomozói ambíciókkal rendelkező unokahúgát. A karakter természetesen helyet kapott a második részben is (a Cavill-rajongók nagy örömére), bár gyanítható, hogy ugyanúgy "csak" mellékszereplő lesz majd Enola (Millie Bobby Brown) mellett. Persze ez tényleg csak feltételezés, tudni nem sokat tudunk sem a sztoriról, sem pedig egyéb másról. A hírt magát az alábbi videóban jelentette be a színész:

Cavill láthatóan fel van dobódva, habár ez talán annak is köszönhető, hogy elment futni egyet és jólesett neki a testmozgás - pedig eleinte nem sok kedve volt hozzá. Erre ösztökéli egyébként a követőit is, hogy menjenek, mozogjanak kicsit, fussanak, edzenek. A filmet valamikor 2022-ben fogják bemutatni - pontos dátummal egyelőre nem szolgálhatunk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.