Hirdetés

Hereafter - Clint Eastwood új thrillere

|

A régi nagy western stílus hivatalos és nem hivatalos képviselője, Clint Eeastwood szögre akasztva a csizmát egy dráma után thrillerhez látott hozzá. Újfent a kamera másik oldalán.

Hirdetés

A Hereafter cselekményszálát három személy középpontjában (nem úgy!) kell keresnünk, tudniillik adott egy londoni fősulis fiú akinek a testvérét magával ragadta eg cunami, adott a természeti katasztrófáról tudósító francia riporter hölgy, és hozzájuk csapódik egy robotoló munkás férfi, aki állítólag képes a halottakkal beszélni, valamint észleli is őket.

Matt Damon oldalán feltűnik még a felettébb csinos és nőies Bryce Dallas Howard (A falu, Pókember 3, Terminátor - Megváltás), a szintén magával ragadó Cecile de France (Magasfeszültség, Halálos közellenség, 80 nap alatt a föld körül), valamint férfi vonalon Jay Mohr (Jerry Maguire, Halálos Iramban, Az utca királyai) és Richard Kind (Clifford, Vadkaland, A beugró, Serious Man) is.

Minden egybe vág tehát egy megfelelően misztikussá avatott thriller-szelet kikerekedéséhez, sokat megélt és bizonyított rendezővel, szintén szakavatott stábbal, ízletes sztorival fűszerezve. Én kérek először, ha kisült!

A Hereafter előzetese sem elhanyagolható tényező, kattanj is rá a cikk kedvéért:

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.