Hirdetés

Hét új színész, köztük a Trónok harca közönségkedvence is csatlakozott a Vaják második évadához

|

A rájuk osztott szerepekről is lerántotta a leplet a streamingszolgáltató.

Hirdetés

A Netflix hivatalosan bejelentette, hogy elkezdődött a Vaják második évadának forgatása az Egyesült Királyságban, ennek apropóján pedig hét új színészt és a rájuk osztott karaktereket is leleplezte a streamingszolgáltató - köztük a Trónok harca egyik legnépszerűbb szereplőjét, Óriásvész Tormundot megformáló Kristofer Hivjuval. 

Hirdetés

A bejelentés szerint Hivju Nivellent, a megátkozott haramiát fogja eljátszani, és rajta kívül újoncként csatlakozott a színészgárdához Yasen Atour (Ben-Hur) Coen szerepében, Agnes Bjorn Vereenaként, Paul Bullion (Birmingham bandája) lesz Lambert, Thue Ersted Rasmussen (Halálos iramban 9.) kelti életre Eskelt, végül pedig, de nem utolsó sorban Mecia Simson Francescát. Ezzel több korábbi híresztelés is beigazolódott, mint például az, hogy az egymásra találó Geralt és Ciri a farkas iskolájából származó vajákok otthona, Kaer Morhen felé veszik az irányt a történet folytatásában, így végre találkozhatunk néhány jól ismert szörnyvadásszal.

A második évadban természetesen visszatér a sorozat főszereplő triója, Henry Cavill a Fehér Farkas Geraltként, Anya Chalotra a varázslónő Yenneferként, Freya Allan pedig a nagy dolgokra hivatott Ciriként, ahogy Kökörcsint, azaz Joey Bateyt sem kell majd nélkülöznünk, valószínűleg mindenki legnagyobb örömére. Ami a rendezők személyét illeti, az ismét nyolcrészesre tervezett második évad első két epizódját Stephen Surjik (Az Esernyő Akadémia), a harmadikat és a negyediket Sarah O'Gorman (Elátkozva), az ötödiket és a nyolcadikat Ed Bazalgette (Ki vagy, Doki?), míg a hatodikat és a hetediket Geeta Patel (Superstore) készíti.

A Vaják második évada valamikor 2021-ben debütál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.