Hirdetés

Ezek a szörnyvadászok is felbukkanhatnak a Vaják második évadában

|

Izgalmas casting hírek érkeztek a Vaják folytatásáról, amelyek további mutáns szörnyvadászok megformálóiról számolnak be.

Hirdetés

Lassacskán elindul a Vaják második évadának forgatása, amit szépen jelez az is, hogy sorra érkeznek a különböző casting hírek a sorozat háza tájáról. Annyi már bizonyos, hogy az egymásra találó Geralt és Ciri a farkas iskolájából származó vajákok otthona, Kaer Morhen felé veszik az irányt a történet folytatásában. Így találkozhatunk végre néhány jól ismert szörnyvadásszal, akiknek a felbukkanására már nagyon várnak a rajongók.

Hirdetés

Természetesen mind közül arra vagyunk leginkább kíváncsiak, hogy ki keltheti majd életre Vesemirt, de amíg ez továbbra is rejtély marad, azt viszont a megbízható infókat szállító Redanian Intelligence megszellőztette, hogy kiket láthatunk Lambert és Coën szerepében. Előbbit Paul Bullion fogja megformálni a sorozatban, akit korábban a Peaky Blinders és a The Bastard Executioner sorozatokban csíphettünk el. Bullion továbbá Denis Villeneuve idén érkező Dűnéjében is fel fog tűnni, és már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz Lambert szerepében.

Yasen Atour lép a Povissból származó Coën szerepébe, aki eredetileg nem a farkas iskolájából származik, de eltölt némi időt Kaer Morhenben. Atour eddig olyan szériákban fordult meg, mint a Dark Heart és a Strike Back, valamint egy fontosabb szerep vár rá a Young Wallander című sorozatban, amelynek szereplőit ugyancsak a Vaják casting rendezője válogatta össze.

Egyelőre úgy fest, hogy mindkét színész három epizódban tűnik majd fel, ami jelezheti azt, hogy pontosan mennyi időt töltünk majd Kaer Morhenben. Az olyan további vajákokat érintő bejelentésekre, mint Eskel vagy Vesemir még várnunk kell, de a forgatás közeledtével valószínűleg már nem túl sokáig. A tervek szerint valamikor augusztusban állnak le a Vaják kamerái és 2021. elején érkezhet a második évad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.