Hirdetés

Heti mozikínálat

|

Egy rövid poszt keretein belül szeretnélek titeket felvilágosítani arról, hogy vizsgáitok, munkátok végeztével mely új címekre látogathattok el a hétvége folyamán. Lesz egy pár!

Hirdetés

Ilyen a formám: Ebben a romantikus vígjátékban egy szabály van: Szerelem, házasság, gyerek. A sorrend néha azonban változhat, és ennek a változásnak a közepébe bonyolódik bele Zoe (Jennifer Lopez is). A lány mindennél jobban szeretne gyereket, és mivel nem talált férfit magához, ezért a mesterséges megtermékenyítést választotta - ám rögtön ez után akadt egy férfiú... mit fog tenni?

Marmaduke: Scooby-Doo után szabadon egy újabb kutyus főszereplésével készült családi vígjátékot kaphatunk, amelyben egész népes szereplőgárda van. Úgy értem népes, mint állatok... A Dán-dog elkövet mindent, hogy másfél órán keresztül a képernyőhöz szögezzen minket, érdekes választásnak tűnik. Owen Wilson adja Marmaduke szinkronhangját.

Rémálom az Elm Utcában: A 2010-es remake sokak tetszését nem nyerte el, és sokakét arra bíztatott, hogy nézzék újra az eredeti epizódokat. Egyetlen egy dolog biztos: Freddy Krueger újra az Elm Utcában csatangol, a naív tizenévesek pedig hullanak, mint a legyek. Emlékeztetőül a jól ismert dal: 1,2, freddys coming for you 3,4 you better lock your door 5,6 grab your crucifix 7,8, stay up late 9, 10, never sleep again...

Jövő héten várható megjelenések: Kick Ass, Toy Story 3

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.