Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. augusztus 2-3.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés



Apa ég! (Thats my Boy)




Donny Berger (Adam Sandler) meggondolatlan életvitele következtében gyermeke születik szexi tanárnénijétől. Amikor viszonyuk napvilágra kerül, a nőt rács mögé dugják, és Donny-ra vár a feladat, hogy felnevelje közös szerelemgyereküket. Ez pedig kapóra jön, ugyanis harminc évvel később a fiú sikeres üzletember lesz, aki egy gazdag család leányzóját szeretné feleségül venni, Donny pedig felbukkan, hogy összehaverkodjon fiával, és bevackolja magát Todd-hoz, éppen az esküvő előtt, okozva némi galibát ezzel. A férfinek ugyanis anyagi gondjai vannak, és ennek érdekében hajlandó pótolni az elmulasztott éveket is.
Adam Sandler rajongók úgyis megnézik, de máig rejtély, hogy a Jack és Jill hogyan lett siker, és a fanatikusok miért tartanak ki Sandler mellett. Mondjuk nekik ez is biztosan jó szórakozás lesz.

Merida, a bátor (Brave)

Skót földön barangolhatunk, hála a Pixarnak, és egy olyan kalandban lehet részünk, mely misztikus legendákkal és ősi tradiciókkal fűszerezett. Ebben a világban tűnik fel Merida, hogy bátorságot mutasson népének és szakítson az őt is gúzsba kötő szigorú szabályokkal.
Újabb Pixar animáció, mely karakteres főszereplője révén az itthoni közönséget is meghódíthatja.

Nyitott ajtók, ablakok (Abrir puertas y ventanas)


Marina, Sofia és Violeta a nyár végét Buenos Aires-ben töltik, abban a házban, amit a nagyanyjuk hagyott rájuk. Mindhármójuknak a saját módján kell feldolgozni a nagymama halálát, aki felnevelte őket. Marina a tanulmányaira koncentrál és vezeti a háztartást. Sofia inkább a külsejével foglalkozik és bulizni jár. Voileta csak cél nélkül kóborol a hatalmas ház szobáiban. Civakodás, nevetés, irigység és a szeretet hullámai jellemzik ezt a periódust egészen addig, amíg Violeta egy napon szó nélkül elmegy.


Eközben kint: 

Az emlékmás (Total Recall)


Isten hozott a Rekall vállalatnál, a cégnél, amely az álmaidat valódi emlékekké alakítja. Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű munkás, aki számára ez az ígéret jelenti a tökéletes szabadulást az unalmas hétköznapok elől: egy szuperkém-élet emlékeit szeretne, olyan emberét, aki bármit megtehet, amit csak akar. A művelet közben azonban valami szörnyű hiba történik, és Quaid-re vadászni kezd a rendőrség, melyet a szabad világ vezetője, Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston) irányít.
Quaid egy gyönyörű lázadóval (Jessica Biel) összefogva elindul, hogy megkeresse a földalatti ellenállás vezetőjét (Bill Nighy) és megállítsa Cohaagen-t. A valóság és a fantázia közötti határ időközben vészesen elvékonyodik, és az egész világ sorsa Quaid kezébe kerül, aki végre megtalálja valódi személyiségét…
 

360

Mozgalmas dráma és izgalmas thriller keveréke, melyben Rachel Weisz, Anthony Hopkins, Jude Law, Ben Foster, Jamel Debbouze és Moritz Bleibtreu alakítják azokat a szereplőket, akik különböző társadalmi háttérrel rendelkeznek, kapcsolataik mégis összefonódnak.

Celeste and Jesse Forever

A Celeste and Jesse Forever azt a folyamatot mutatja be, hogy milyen lassan gyógyul egy összetört szív, ugyanis főszereplői (Rashida Jones és Andy Samberg) épp a válás kellős közepén állnak, mégis meg szeretnék tartani kettejük között a barátságot, miközben új kapcsolatokat építenek ki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.