Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. július 19-20.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés


 Harmadnaposok (A Few Best Man)


David (Xavier Samuel) és Mia ( Laura Brent) egy nyaraláson ismerkedik össze, és azonnal egymásba szeretnek. Meglepő módon David egy hét múlva el is jegyzi szerelmét, és azonnal össze akar vele házasodni. Az esküvő előtt azonban mi más kerül megrendezésre, mint a legénybúcsú, ezért a fiú hazamegy Angliába, hogy legjobb barátait felkérje, mulassák át azt a bizonyos éjszakát Ausztráliában, és éljék túl együtt a nagy nap adta feszültségeket. 
Eszelős vígjáték a Haláli temetés írójától és producerétől, ami ugyan 2011-es film, de már megszokhattuk az efféle késéseket.

LOL


Lola (Miley Cyrus) egy fiatal lány, aki generációjával karöltve a Facebook, YouTube és iTunes által teremtett virtuális világban érzi otthon magát. Gyakorlatilag itt éli az életét, a szülőket teljes mértékben kizárva az eseményekből. A lány édesanyja, Anne (Demi Moore) egy nap azonban beleolvas lánya naplójába, és szomorúan veszi tudomásul, hogy mekkora szakadék jött létre kettejük között. Az édesanyja pedig minden megmozdulásával azon van, hogy elkeseredett harca révén új hidat építsen kettejük között.
Lisa Azuelos 2008-as vígjátékának átdolgozása, nem meglepő módon, amerikai köntösben.

Űrkutatás története 3D


Gráner József a 3D-vel ellátott ismeretterjesztő filmjeivel hozta közelebb a nézőkhöz a sokak által kritizált technológiát, mindemellett alkotásai sem elhanyagolhatóak. Legújabb filmjében korabeli felvételek elevenítik fel az űrkutatás hajnalát, a rakétatechnika fejlődését és a Naprendszer meghódítását. Újra élhetjük az űrkutatás legnagyszerűbb pillanatait: az első műhold fellövését, Gagarin utazását, az első Holdra lépést. Bepillanthatunk a modern űrhajósok mindennapjaiba, a Nemzetközi Űrállomás életébe, valamint látványos animációkkal felvillantja az űrkutatás jövőjét, elemzi a Mars meghódításának lehetőségét.
A csodálatos univerzum 3D, az Autócsodák 3DA kék bolygó 3D és Magyar várak és kastélyok 3D után most egy újabb érdekes témával kedveskedik a nézőknek.

Eközben kint:

A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises)


Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. 
A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.
Piszok nagy mázlisták ezek az amerikaiak, hogy gyakorlatilag hat nappal előttünk megnézhetik a hisztéria övezte újabb denevérkalandot. Talán még azoknak is meg-megdobban a szívük a jövő héten nálunk is vetítendő filmtől, akik nem várják olyan elvakultan az újabb epizódot, mint a fanatikus rajongótábor.

Hara-Kiri - Death of a Samurai


Takashi Miike új rendezésében a 17. századi Edo kori szamurájok kerülnek középpontba. Legtöbbjük már csak hírből ismeri a háborút és a nagy csatákat, leginkább roninként tengetik mindennapjaikat. Sokan közülük nincstelenül éheznek, és megalázottságban élnek, egyetlen mentsváruk pedig, hogy egy neves elöljáró házánál harakirit követhessenek el. A sajnálat viszont nagy úr, így legtöbbször szánalomból munkát és pénzt ajánlanak nekik, hogy lebeszéljék őket az öngyilkosságról. Hanshiro Tsugumo is ebből az indíttatásból érkezik egy gazdag házhoz, ahol egy tanulságos történetet elevenítenek fel neki, melyről kiderül, hogy igen csak sok köze van főhősünkhöz.

The Queen of Versailles


A filmrendezőként és fotósként is dicsért Lauren Greenfield dokumentumfilmje, mellyel megnyerte az amerikai rendezők díját a 2012-es Sundance Filmfesztiválon. Alkotása egy karakter-orientált dokumentumfilm, melynek középpontjában egy milliárdos család áll, a film pedig azt mutatja be, hogyan birkóznak meg a gazdasági válság teremtette pénzügyi kihívásokkal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.