Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. július 19-20.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés


Múlt héten Pókember, jövő héten pedig Batman. Egy rossz szavunk sem lehet, ha csak azt nézzük, hogy júliusban két nagyágyút is megnézhetünk, mindemellett pedig főleg eltörpül, hogy ennek a hónap harmadik hetében nem erőltették meg magukat a premiereket tekintve. Vihar előtti csend ez kérem, viszonylag halk készülődés a hó végi robbanásra, már csak azt nézve is, hogy az előkészületek alatt is mekkora tömeghisztéria bontakozott ki. No, de lássuk, mit nézhetünk meg a héten!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.