Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. július 26-27.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés


A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises)


Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. 
A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.
A pattanásig feszült idegek bizonyítják legjobban, hogy a sorozatot lezáró harmadik rész körül mekkora felhajtás volt már jóideje. Egyértelműen a denveri mészárlás volt a legtragikusabb esemény, mely a Nolan-féle The Dark Knight Rises-t jellemzi, de már hónapokkal hamarabb elkeltek a mozijegyek, még kishazánkban is több termet kellett a denevéremben legújabb kalandjának szentelni, ugyanis annyi érdeklődő volt. Bevételi szempontból természetesen sikeres, premier előtti kritikánk (mely már olvasható itt a CineStar-on) pedig azt mutatja, hogy nem érdemes kihagyni ezt a részt sem.

Míg a világvége el nem választ (Seeking a Friend for the End of the World)

Egy 35 kilométer széles aszteroida száguld szélsebesen a Föld felé, és meghiúsult az utolsó esély is a becsapódás elkerülésére. Ám nem csupán a bolygó került veszélybe, hanem a jámbor biztosítási ügynök, Dodge házassága is, mivel az asszony értesülvén a borzasztó hírről, miszerint 21 nap múlva megsemmisül a világ, azon nyomban elhagyja férjét.
Dodge mindig is szigorú szabályok szerint élt, szomszédja, Penny azonban ennek pont az ellenkezője, kifejezetten extrovertált nő lévén. Egy dolog azonban közös bennük: mindketten úgy döntenek, hogy nem vesznek tudomást a közelgő világ végéről.
Lars von Trier Melankóliája vígjátékban elmesélve, ígéretes színészpárossal. Aki inkább röhögne a vég eljövetelén, és csak egy kicsit szeretne drámázni, akkor inkább ezt tekintse meg, mint az említett filmet.

King Curling (Kong Curling)

Truls, az egykori curling bajnok mániákus szokásai miatt elmegyógyintézetbe kerül, de amikor megtudja, hogy egykori edzője a halálos ágyán fekszik, nagy lépésre szánja el magát. Mivel az edzőn csak egy nagyon drága műtét segíthet, Truls összehívja a régi csapatot és benevezi őket a Curling Bajnokságra, hogy aztán az ott elnyert pénzből az edzőt támogassák. Csakhogy a csapatban nem Truls az egyetlen elmebeteg.
Curling fanoknak, és röhögni vágyóknak, leginkább.


Eközben kint:

Step Up 4 - Forradalom (Step Up: Revolution)

Emily (Kathryn McCormick) profi táncosi karrierről álmodik, ezért Miamiba költözik. Itt hamarosan beleszeret egy Sean nevű fiúba (Ryan Guzman), aki a Banda nevű tánccsoportot vezeti, amely profin kidolgozott, látványos flash mobokkal hívja fel magára a figyelmet. Amikor egy dúsgazdag üzletember épp a Banda területén tervez szállodákat építeni, és emiatt emberek ezrei veszítenék el az otthonukat, Emily kötelességének érzi, hogy csatlakozzon Seanhoz és a Bandához. Együtt dolgoznak azért, hogy a táncot puszta előadó-művészetből a tiltakozás művészetévé változtassák, és a nagy ügyért még az álmaikat is készek feláldozni.
Újabb látványos táncfilm 3D-ben, ha még nem csömörlöttél meg tőlük!

Kertvárosi Kommandó (The Watch)

Négy átlagos külvárosi pasas összefog, hogy egy csapatot alkotva leplezzék középszerű életüket. Feladatuk: a kertváros szemmel tartása. Mindaddig egyszerű feladatnak is tűnik, amíg az idegenek meg nem érkeznek, ekkor ugyanis "komolyan" össze kell fogniuk, hogy megmentsék a kertvárost és a Világot is.
Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill és Richard Ayoade eszetlen vígjátéka, mely korábban Neighbourhood Watch néven futott.

Killer Joe

Amikor a 22 éves drogdíler, Chris (Hirsch) cuccát ellopja édesanyja, villámgyorsan szereznie kell 6000 dollárt, hogy megváltsa saját, és kishúga, Dottie (Temple) életét, akit elraboltak, és szexrabszolgaként használnak amíg elő nem keríti a pénzt. Kétségbeesésében Killer Joe-hoz (McConaughey) fordul, aki rövid időn belül kideríti, hogy Chris édesanyjának 50.000 dollár értékű életbiztosítása van. Bár Joe-t általában csak a pénz érdekli, ezúttal felrúgja saját szabályait…
Thriller-komédia besorolású amerikai film meglepően jó színész-összeállítással.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.