Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. július 26-27.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés



Három filmet mutatnak be az itthoni mozikban a forgalmazók, viszont valószínűleg a legtöbb mozilátogató most csak egyre készül. Végre megnézhetjük mi is az év egyik, ha nem legjobban várt filmjét, A sötét lovag - Felemelkedést, mellette viszont a vígjátékokat kedvelők is világvégézhetnek egyet Steve Carellel és Keira Knightleyval. Ha ez még nem volna elég, akkor egy norvég komédia megtekintésén is törhetjük a fejünket. Lássuk, miket nézhetünk meg a héten!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.